« Even voorstellen: Wijkcoördinator Margriet Eickes»

Gepubliceerd op 09-01-2023

Er zijn in de Heiakker veel vrijwilligers en ook professionals actief. Een daarvan is wijkcoordinator Margriet Eickes. Zij stelt zich even verder aan jou voor ...


Hoi! Ik ben Margriet

Alweer een jaar voorbij. Voor 2023 wens ik jullie een jaar vol nieuwe kansen en dromen. Mijn wens voor jullie is dan ook dat ze allemaal uit mogen komen. Een nieuw jaar waarbij de inwoners van de Heiakker mijn aandacht hebben als wijkcoördinator. Maar velen van jullie zullen mij (nog) niet kennen. Daarom stel ik me graag even aan jullie voor. Margriet Eickes. Aangenaam.

Als wijkcoördinator ben ik vanuit de LEVgroep  en Zorg in Deurne werkzaam in Deurne, maar ook in omliggende dorpen. Daarbij werk ik samen met inwoners en collega’s aan de leefbaarheid. Ik woon in Maasbree (Limburg). Iets dat jullie ongetwijfeld zullen horen wanneer jullie met me in gesprek gaan.

Wat doet een wijkcoördinator? 

Nu hoor ik jullie al denken: “Wat doet eigenlijk een wijkcoördinator? En wat hebben we aan jou?”

Wel nu, heel kort uitgelegd is de wijkcoördinator er voor vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn en/of ideeën die je graag wilt bespreken. Een afspraak is dan snel gemaakt.

De meeste vragen die mij gesteld worden gaan over financiën, gezondheid, praktische vragen, mantelzorg, verwerking en vrijwilligerswerk. Maar je kunt ook met vragen over bijvoorbeeld opvoeding, relatie en eenzaamheid bij mij terecht.

Hoe ga ik te werk?

Samen met jou gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing. Soms vinden we die in je eigen netwerk, of kan inzet van een vrijwilliger passend zijn. Als het nodig is kan ik de schakel zijn naar (tijdelijke) professionele ondersteuning. 

Verder help en ondersteun ik graag bij projecten en initiatieven die door bewoners opgezet worden en het welzijn en de leefbaarheid van het dorp ten goede komen.

“Als iedereen meetelt, kun je op elkaar rekenen.”
Loesje

Neem contact met me op

Ik ben bereikbaar via telefoon 06 81 53 16 02 e n via e-mail: margriet.eickes@levgroep.nl 

En vind je het gezellig om gewoon even een praatje te maken of kennis te maken dan hoor ik dat graag. Je treft mij regelmatig op dinsdagochtend in het wijkcentrum tijdens de open inloop tussen 9.30 uur en 12.00 uur. Loop gewoon even binnen. De koffie staat klaar.

Mijn collega's en ik

Margriet Eickes en collegas.jpg

Samen met van link naar rechts: Nancy Laurensse, Moniek Hoeve, Margriet Eickes, Ingrid Bloemers, Marieke van den Hof werken wij aan de leefbaarheid van en de verbinding in Deurnese dorpen en wijken. Ik zal hierbij speciale aandacht hebben voor de Heiakker. 


"Je hebt elkaar in de wijk nodig. Samen wonen, samen leven. Er zijn voor elkaar."

 

 

 

 

Margriet-Eickes-jpg-1673339898.jpeg