« Kerst in de Heiakker»

Gepubliceerd op 05-12-2022

Op zaterdag 17 december 2022 vrij toegang tot Kerst in de Heiakker! Waar? In Wijkcentrum de Heiakker!


Nieuw evenement in de Heiakker

Een nieuw, hopelijk jaarlijks terugkerend evenement in de Heiakker: Kerst in de Heiakker. De toegang is vrij voor iedereen in Deurne e.o. Er zijn allerlei activiteiten gepland.

Programma en activiteiten

  • Kerstwensboom. Print, kleur en versier jouw kersthanger naar keuze en schrijf jouw mooiste wens op de achterzijde. Je kunt kiezen uit drie verschillende sjablonen:  1. Kerstbal - 2. Kersthartje - 3. Kerstster. Er komen ook exemplaren bij Cafetaria d'n Heiakker te liggen voor degenen die zelf niet kunnen printen. Vanaf 17.30 uur kun je je versierde hanger laten lamineren, zodat hij mooi blijft als hij in de boom hangt. Kinderen kunnen samen met jeugdwerk Heiakker op deze avond ook nog een kersthanger komen kleuren. Iedereen mag meedoen. Om 18.00 uur zullen de lichtjes in de wensboom aan gaan en mogen de hangers erin worden gehangen.  
  • Heiakker klikt. Vind je het leuk om met je smartphone verrassende foto's te maken? Marije Zuidweg is aanwezig om uitleg te geven over het project Heiakker Klikt dat in 2023 zal gaan plaatsvinden. Hopelijk wordt het net zo'n succes als in de Koolhof.
  • Muziek. De muzikale omlijsting is in handen van DJ Ronny en enkele streekmuzikanten.
  • Kleurwedstrijd. Er is een leuke kerstkleurwedstrijd georganiseerd met prijzen voor drie leeftijdscategorieën plus een bonusprijs voor een volwassene/jongere vanaf 12 jaar. Meedoen kan t/m 15 december. Inleveren kan tijdens openingstijden in het Wijkcentrum, of in de brievenbus van het Wijkcentrum (Meent 3). De kleurplaat kun je hier downloaden. Ook van de kleurplaat komt een aantal exemplaren bij Cafetaria d'n Heiakker te liggen voor degenen die zelf niet kunnen printen. De uitslag wordt 17 december bekend gemaakt.
  • Gratis warme hapjes en drankjes. En overige drankjes zijn uiteraard tegen betaling aan de bar te verkrijgen (alleen contant).

Wanneer en hoe laat?

Zaterdag 17 december 2022 dus... Van 17.30 tot 19.30 uur.

kerstman-01670229629.jpg
Kerst-in-de-Heiakker-1670229583.png