« Einde crisisopvang: tijd om te evalueren»

Gepubliceerd op 15-09-2022

De tijdelijke opvang van vluchtelingen is voorbij. 14 september vertrokken de laatste mensen naar de volgende opvanglocatie in de gemeente Bladel en Laarbeek. 


Enquête en evaluatie

QR code enquete.pngDeel je ervaringen met de opvang in de Kubus en vul de enquête in door de QR-code te scannen. Als er behoefte aan is, volgt er ook nog een evaluatiebijeenkomst tussen bewoners en de gemeente. De Wijkraad zal dit faciliteren. Meer informatie volgt dan o.a. via deze website.

Brief van de burgermeester

Van burgermeester Greet Butler ontvingen wij en 1.400 adressen rondom de Kubus onderstaande brief.

Beste buurtbewoner,

Op verzoek van Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost ving gemeente Deurne van 24 augustus tot 14 september zo’n 200 vluchtelingen op in sporthal De Kubus. Deze crisisnoodopvang is goed verlopen. We danken hiervoor alle omwonenden, vrijwilligers en medewerkers. Samen hebben we de vluchtelingen een veilige, rustige plek kunnen bieden.

Sporthal weer beschikbaar
Inmiddels zijn de vluchtelingen naar de volgende opvanglocaties in gemeente Bladel en gemeente Laarbeek gebracht. Sporthal De Kubus is vanaf maandag 19 september weer gereed voor gebruik door de scholen en sportverenigingen. Ook hen danken we hartelijk voor hun medewerking.

Evaluatie
We zijn ons ervan bewust dat een crisisnoodopvang impact op u en de omgeving heeft en hebben hier zo goed mogelijk naar proberen te handelen. Uw belang en veiligheid blijft voor ons als gemeente altijd voorop staan. Maar het kan altijd beter. We vragen u daarom om een korte enquête in te vullen zodat wij leren van deze situatie en ons werk in de toekomst kunnen verbeteren. Uw antwoorden worden alleen hiervoor gebruikt. Ga voor de enquête naar: www.deurne.nl/tijdelijke-crisisnoodopvang-vluchtelingen of scan de QR-code.

Indien u behoefte heeft aan een fysieke evaluatiebijeenkomst kunt u dit aangeven aan het einde van de evaluatie. U ontvangt dan een uitnodiging per mail. De evaluatiebijeenkomst organiseren we in samenwerking met Wijkraad Heiakker.


Vragen?

Hebt u een vraag? Mail dan naar crisisopvang@deurne.nl of bel tijdens kantooruren naar het algemene nummer: 0493 – 38 77 11.

 
Nogmaals dank voor uw medewerking en alvast bedankt voor het invullen van de enquête.

Met vriendelijke groet,

 

Greet Buter
Burgemeester

Einde-crisisopvang-02-1663246415.jpg
Einde-crisisopvang-03-1663246415.jpg
Einde-crisisopvang-01-1663246415.jpg