Heiakker alert!»

Gepubliceerd op 11-05-2022

In Deurne zijn verschillende buurten en wijken actief in Whatsapp-groepen onder de noemer Deurne Alert!

In een Whatsappgroep wisselen inwoners uit dezelfde buurt of wijk snel en gemakkelijk informatie uit over verdachte situaties of personen die zij signaleren in hun buurt of wijk. In geval van direct gevaar of spoed kan 112 gealarmeerd worden, in minder dringende gevallen wordt contact opgenomen met het algemene nummer van de politie – 0900-8844.

De wijkwerker, die in elke groep vertegenwoordigt is, zorgt voor het beheer van de groepen en kan zo ook wijkoverstijgend signaleren. Ook in onze eigen wijk is een Whatsappgroep actief: Heiakker Alert! Voor deze groep zoeken we voortdurend uitbreiding want; hoe meer ogen en oren, hoe beter!

Meld je via onderstaand formulier aan voor de Whatsappgroep. Je krijgt van de wijkbeheerder bericht wanneer je bent aangemeld.

Voor deze Whatsappgroepen gelden “spelregels”, die voor jouw gevoel best “streng” kunnen zijn. De “Alert” groepen zijn echter geen babbelboxen. Probeer je dus aan deze spelregels te houden en plaats alleen berichten of reacties als deze echt iets toevoegen.

Laat je hierdoor niet afschrikken en meld je aan via onderstaand formulier: je krijgt van de wijkbeheerder wanneer je bent aangemeld.  

Direct aanmelden »

deurne2-1652279691.jpg